Me shume rreth nesh

Të nderuar Klientë!

CCS Office shpk operon në tregun shqiptar me një eksperiencë mbi 25 vjeçare.

Ofrojme cdo gjë për këdo me një gamë të gjërë artikujsh të zyrave, konsumablave, letrës etj.

Ne përzgjedhim pordukte të cilat plotësojnë nevojat e klientëve tanë si për të operuar cilësisht, ekonomikisht, por edhe estetikisht.

Tek ne kancelaria është art, pasion dhe shije.

Eksperienca dhe përkushtimi bëjnë diferencën tonë. Klientit i përmbushen nevojat e kërkesat që në proçesin e përzgjedhjes e importimint me kritere profesionale frut I bashkepunimit dhjetravjeçar me furniturë të mirënjohur botëror por veçanërisht atë Italian.

Dyqani ynë është një Butik Shop ku cilësia arrin çmimin në raportin më optimal të mundshëm.

Edhe pse kemi pikën e shitjes në një nga vendet më të përzgjedhura të Tiranës ku vihet lehtësisht me transport public dhe me ecje,  ju keni nje vend parkimi te rezervuar per ju ne gjithsesi delivery door to door për çdo klient i “madh”apo i “vogël” të jetë ai, sepse për ne klienti është mbret.

Mjafton të na vizitioni në www.ccsoffice.al dhe aty do të mirëinformoheni për produktet që ne ofrojmë. Mund të bëni kërkesën tuaj në çast dhe në po në çast do ju përgjigjemi me informacionin e nevojshëm deri në lëvrim.

Ju lutemi na ndiqni në rrjetet sociale gjithashtu.

CCS Office shpk.

Çdo gjë për këdo

Jeni të mirëpritur në çdo kohë

PSE DUHET TE NA ZGJIDHNI NE ?

Çmime konkuruese

Tek ne do te gjeni çmimet qe nuk i gjeni ne asnje vend tjeter 😛

Garanci per produktet

Ofrojme garanci per produktet qe disponojme. Ju jeni te sigurt me ne...

Sherbim i shpejt

Sherbim i shpejt dhe pa harxhuar shume kohe qe ju te ndiheni sa me mire...